A tanulás öröm is lehet

Szerző
Kulcsár Mihályné
Ára
4.500,- Ft

+ szállítási költség (belföldre 1500 Ft, külföldre 3000 Ft)


Bicske, 2014.

Tizenkettedik magánkiadás

A könyv tartalmazza a teljes módszer leírását. Eredetileg a módszerről szóló továbbképzés jegyzetének készült, de önállóan is jól használható, közérthetően segít megérteni a tanulási nehézségek hátterét. A pedagógiai munkában kézikönyvként is használható, hiszen lépésről lépésre tartalmazza a fejlesztő eljárásokat, megtervezésük lépéseit, és a vizsgálatot.

Amennyiben érdeklődik a könyv iránt, esetleg szívesen megvásárolná, kérem, kattintson a következő linkre: KÖNYVRENDELÉS!

vagy a következő címen:

Neuro-Logo-Ped Kft. 2060 Bicske, Prohászka u. 4..
06-22/350-922

A könyv megvásárolható még a következő könyvesboltokban:
Krasznár és Fiai Könyvesbolt: 1071 Budapest, Damjanich u. 39., Tel.: 06-1/322-1485 
Krasznár és Fiai Könyvesbolt: 1098 Budapest, Dési Huber u. 7. 
Gyerekterep Kft. 6724 Szeged, Bakay N. u. 29. Tel.:06-70/315-61-70

Kedvcsinálónak álljon itt a könyv hátulján olvasható ajánlás:

Egyre több a nehezen író, olvasó, figyelemkoncentrációs zavarral küzdő gyermek. A szerző, aki pedagógusként maga is gyakran találkozott ilyen tanulókkal, megpróbál segítséget nyújtani problémáik megoldásához.

A kötet egyedülálló alapossággal foglalkozik a tanulási nehézségek fajtáival, okaival és az iskolaérettség feltételeivel. Részletes leírást ad a szerző által használt és jelentősen továbbfejlesztett Doman-Delacato módszeren alapuló mozgásterápiáról, melynek segítségével jó eredményeket ért el például a dyslexiás gyermekek kezelésében. Útmutatást ad az egyéni és a csoportos terápiához egyaránt.

Ajánljuk e könyvet minden olyan pedagógusnak és érintett szülőnek, aki nyitott az alternatív pedagógiai módszerek iránt, és tevékenyen részt kíván venni a rábízott gyermekek fejlesztésében.