Jelentkezési- és fizetési szabályzat a Logo-Ped KM Bt, a Neuro-Logo-Ped Kft és Kulcsár Mihály György egyéni vállalkozó által indított képzésekre

Az elmúlt időszakban sajnos azt tapasztaltuk, hogy sokan jelentkeznek képzéseinkre, majd anélkül, hogy lemondanák a részt vételt, egyszerűen nem jönnek el a kiválasztott tanfolyamra. Így nagyon kellemetlen helyzetbe kerülünk azokkal szemben, akiknek a jelentkezését helyhiány miatt vissza kellett utasítanunk! Ezért és a pontosabb, megbízhatóbb adminisztráció miatt 2020. január 1-je után regisztrációs díjat kérünk. A résztvevő magánszemély jelentkezése csak akkor válik eredményessé, ha a hozzánk eljuttatott előzetes jelentkezési lap alapján a számára megküldött jelentkezési és fizetési adatlapot pontosan kitöltve-aláírva, hozzánk online vagy postai úton elküldi és ezzel egy időben igazolja, hogy átutalta számunkra a regisztrációs díjat. A díj összege: 10 000 Ft, melyről regisztrációs díj megjelöléssel a jelentkező számára számlát állítunk ki.

A képzési díjak alakulása

60 órás akkreditált képzés díja: 80 000 Ft. a képzés teljes díja

10 000 Ft. regisztrációs díj.
70 000 Ft. még fizetendő képzési díj.

30 órás akkreditált képzés díja:40 000 Ft. a képzés teljes díja.

10 000 Ft. regisztrációs díj.
30 000 Ft. még fizetendő képzési díj.

40 órás nem akkreditált képzés díja:40 000 Ft. a képzés teljes díja.

10 000 Ft. regisztrációs díj.
30 000 Ft. még fizetendő képzési díj.

Lemondási feltételek

- ha a jelentkező meggondolta magát és nem szeretne részt venni a képzésen, akkor a jelentkezés napjától számított 14 napon belül írásban lemondhatja. Ebben az esetben a befizetett regisztrációs díjat teljes egészében visszautaljuk.

- ha a jelentkezést követő 14. nap után, de a képzés megkezdésének napja előtt mondja le a részt vételi szándékát, akkor a regisztrációs díj 50 %-át, azaz 5000 Ft-ot írunk jóvá, a másik 50% adminisztrációs költség címen kerül elszámolásra. A megmaradt 5000 Ft-ot 1 éven belül felhasználhatja egy általunk indított másik képzésre. Ha ezt a lehetőséget nem veszi igénybe, akkor a teljes összeg adminisztrációs díj címen kerül elszámolásra.

- ha a jelentkező nem jelzi időben, hogy nem vesz részt a képzésen, nem jelenik meg az első nap, akkor a befizetett regisztrációs díj nem kerül visszautalásra, hanem adminisztrációs költség címen kerül elszámolásra és nem követelhető vissza.